Huis verkopen Rotterdam

Wilt u snel uw huis verkopen in Rotterdam? Oké Wonen is u hierbij graag van dienst. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer over de verkoop van uw huis

Indien u heeft besloten dat u uw huis wilt verkopen dan is het vaak prettig als dit snel kan gebeuren. U heeft een ander huis gekocht en wilt niet worden geconfronteerd met dubbele kosten of u gaat emigreren en u wilt uw huis in Nederland niet onbeheerd achterlaten. De situatie op de woningmarkt kan er soms toe leiden dat een woning niet snel wordt verkocht en dat kan frustrerend zijn. Oké Wonen helpt u graag bij de verkoop van uw woning en soms kunnen wij ook zelf uw woning kopen. In dat geval is uw huis binnen enkele dagen verkocht zonder bijkomende kosten! Wij kennen de markt in en rond Rotterdam als geen ander en zijn actief in alle type woningen en prijsklassen. Wij begeleiden het gehele verkoopproces, vanaf de start tot de overdracht bij de notaris.

Om de verkoop van uw huis in Rotterdam te bevorderen kunnen wij tal van marketingactiviteiten verzorgen. Wij brengen uw huis onder de aandacht bij een groot aantal potentiële kopers en kunnen een uitgebreide fotoreportage laten maken door een professional. Publicatie van uw woning op onze eigen website alsmede op Funda.nl en social media kanalen maakt eveneens onderdeel uit van onze marketingactiviteiten. Verder kunnen wij tal van andere diensten aanbieden zoals het opstellen van een digitale plattegrond of het maken van een video slideshow. Uw woning wordt zo goed gevonden en bekeken. U kunt ook zelf de woning met behulp van deze middelen onder de aandacht brengen van vrienden en bekenden. Verder organiseren wij in overleg met u open huis dagen.

Onderhandelen en contracten

Bij het verkopen van uw huis komt meer kijken, onderhandelen over de verkoopprijs bijvoorbeeld. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en weten wat uw huis waard is én wat het kan opbrengen. Goed onderhandelingen over de prijs kan u flink schelen in de portemonnee. Wij onderhandelen zowel met de koper als diens vertegenwoordiger, meestal een andere makelaar. Wij staan daarin ons mannetje. Natuurlijk zijn er bij de verkoop ook wettelijke verplichtingen zoals het opstellen van een koopcontract en dit nemen wij ook voor ons rekening. Wij maken ook puntentellingen en kunnen taxatierapporten en bouwkundige rapporten verzorgen. Bij Oké Wonen bent u zeker van professionaliteit en ervaring en van een prima service.

Oké Wonen

Oké Wonen Makelaardij is al sinds 1998 actief op het gebied van woning verhuur, verkoop en vastgoedbeheer in Rotterdam en omgeving. Wij hebben veel ervaring en expertise in huis en kennen de omgeving op ons duimpje. Ons klantenbestand bestaat uit vastgoedbedrijven, beheerders, beleggers en particulieren en naast de diensten voor verkoop van uw pand in Rotterdam bieden wij nog tal van andere diensten op het gebied van onroerend goed. Naast verkoopbemiddeling bijvoorbeeld ook aankoopbemiddeling; uw eigen makelaar die u adviseert en helpt bij de aankoop van een huis. Oké Wonen werkt nauw samen met Mulder Beheer BV en heeft daarmee haar werkzaamheden flink kunnen uitbreiden. Mulder Beheer is een professionele vastgoedbeheerder met een groot dienstverlenend pakket.

De diensten van Oké Wonen en Mulder Beheer:

  • Aankoop bemiddeling
  • Verkoop bemiddeling
  • Aankoop van uw pand
  • Huur
  • Verhuur
  • Renovatie
  • Werkzaamheden VvE

Voor eigenaren van onroerend goed kunnen wij ook nog bijkomende diensten verlenen. Denk aan het incasseren van de huur, het verzorgen van de periodieke huurafrekening, het afwikkelen van contacten met derden waaronder de gemeente, het bewaken van huurbetalingen en van huurachterstanden.

Werkzaamheden VvE

De Vereniging van Eigenaren is een vereniging speciaal voor eigenaren van appartementen. De VvE neemt beslissingen over zaken die alle eigenaren van de appartementen aangaan, voornamelijk over de gemeenschappelijk ruimtes en het gebouw. Heeft u een huis gekocht in Rotterdam in de vorm van een appartement dan bent u meestal ook verplicht lid van de VvE. Dit brengt verplichtingen met zich mee waar u niet altijd zin in heeft of tijd voor kunt vrijmaken. Wij nemen deze werkzaamheden graag voor onze rekening. Wij kunnen u vertegenwoordigen tijdens vergaderingen van de VvE, deze zelfs voorzitten en wij kunnen uw stemrecht uitoefenen. Denk aan beslissingen die moeten worden over het periodiek onderhoud van het gebouw, het schoonhouden van trappenhuizen en galerijen, onderhoud van de lift of van de gemeenschappelijke groenvoorzieningen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden inzake verkoop woning Rotterdam of over onze andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@okewonen.nl of 010 – 217 9090