Om in aanmerking te kunnen komen voor een huurwoning via Oké Wonen Makelaardij, dient u zich eerst te registreren op onze website als woningzoekende. Alvorens u te kunnen registreren dient u eerst deze voorwaarden / werkwijze aandachtig door te nemen en akkoord te klikken, waarna u hert registratieformulier kunt invullen en versturen.

Registreren heeft alleen zin als u beschikt over voldoende vast en aantoonbaar inkomen.

Via de registratie komt u geheel kosteloos gedurende 6 maanden in ons computerbestand te staan waarin Oké Wonen op zoek gaat naar passende woonruimte voor u. Vanzelfsprekend gaat Oké Wonen discreet om met uw persoonlijke gegevens. Zodra Oké Wonen een woning voor u heeft gevonden nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Als u in aanmerking wilt komen voor de betreffende woning dient u gegevens te overleggen betreffende inkomen en legitimatie. Dit kunnen zijn:

  • Kopie paspoort of ander geldig legitimatiebewijs
  • Kopie laatste loonstrook
  • Recente werkgeversverklaring
  • Recente verhuurders- of hypotheekverklaring van de huidige woonsituatie

Indien u zelfstandig ondernemer bent of student gaat het aanleveren van de diversen gegevens altijd in overleg met Oké Wonen.

Als u in aanmerking komt voor de woonruimte en u gaat een huurovereenkomst ondertekenen, betaalt u aan Oké Wonen tijdens de sleuteloverdracht administratiekosten zijnde € 175,00 vermeerderd met 21% BTW. Tevens moet u op dat moment de eerste periode huur hebben betaald alsmede een waarborg. Deze waarborg krijgt u weer terug wanneer u de huurwoning weer verlaat en u geen verplichtingen meer heeft aan de verhuurder. De waarborg som is per woning verschillend en is in de regel 1 à 2 maanden huur.

Oké Wonen treed alleen maar op als tussenpersoon voor de verhuur van de woning. Na ondertekening van de huurovereenkomst heeft u een direct contact met de verhuurder of beheerder voor alle zaken die uit de huurovereenkomst voortvloeien.

De registratie bij Oké Wonen is een tijdelijke registratie die geen garantie geeft op een huurwoning. Oké Wonen behoudt zich het rechtte alle tijden willekeurig kandidaten uit te kiezen. Dit in verband met de diversen eisen van de verhuurders/ eigenaren.

De betaling van de eerste huur, de waarborgsom en de administratiekosten, dienen altijd voor of tijdens de ondertekening van de huurovereenkomst te worden voldaan.