Koopwoningen in Rotterdam

U overweegt een huis te kopen in Rotterdam en bent op zoek naar een geschikte makelaar om u van dienst te zijn. Oké Wonen Makelaardij is specialist op het gebied van onroerend goed in Rotterdam en omgeving. Zowel voor aankoopbemiddeling als voor verkoopbemiddeling bent u bij ons aan het goede adres. Naast onze diensten op het gebied van koop en verkoop bieden wij ook tal van andere diensten op het gebied van vastgoed: huur en verhuur, renovatie van uw pand, VvE management en vastgoedbeheer. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in Rotterdam en kennen de stad als geen ander.

Aankoop pand Rotterdam

Oké Wonen Makelaardij biedt een keuze uit koopwoningen die u op onze website kunt bekijken. Staat de woning van uw keuze er niet bij? Neem contact met ons op! Niet alle beschikbare woningen zijn zichtbaar op de website en wij kunnen ook voor u zoeken naar een geschikte woning. Oké Wonen Makelaardij koopt ook zelf woningen aan waardoor bij verkoop en aankoop flink kan worden bespaard op de kosten. De hulp van een makelaar met verstand van zaken kan zeer welkom zijn. Immers, een huis kopen doet u maar een enkele keer in uw leven en het vereist specialistische kennis. Oké Wonen kan voor u onderhandelen met potentiele verkopers, een bouwkundig onderzoek verzorgen of het pand dat u op het oog heeft taxeren.

Prima service en kennis van zaken

Makelaarskantoor Oké Wonen biedt u een uitgebreide service als u een woning in Rotterdam wilt kopen. Onze medewerkers weten waar u behoefte aan heeft en wij onderscheiden ons door onze geweldige service. Een woning kopen begint bij zoeken en vinden, vervolgens dienen een of meer woningen te worden bekeken. Misschien heeft u behoefte aan een bezichtig in de avonduren? Wij regelen dat graag voor u. Op één dag meerdere woningen bekijken? Ook dat is geen probleem en verzorgen wij graag voor u. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden.

Tijdelijke huur nodig?

Als u huis kopen in Rotterdam overweegt, kan het soms zinvol of zelfs noodzakelijk zijn tijdelijk een woning in Rotterdam te huren. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben een actueel aanbod van woningen die te huur zijn in Rotterdam, al dan niet voor tijdelijke verhuur. Daarnaast weten wij ook precies welke woningen in de nabije toekomst vrij voor verhuur zullen komen. Neem eens contact op voor meer informatie en bezoek onze website voor informatie over koopwoningen en huurwoningen in Rotterdam.