Woning verhuren Rotterdam

U heeft een woning, huis, appartement of villa in Rotterdam en omgeving en wilt deze verhuren aan derden. Bij de verhuur van een woning komt het een en ander kijken en professionele hulp kunt u daarbij goed gebruiken. Het voorkomen van spookbewoning bij leegstand, het onderhoud van de woning, het opstellen van huurcontracten en het innen van de huur bijvoorbeeld. Oké Wonen kan u al deze werkzaamheden uit handen nemen zodat u uw woning met een gerust hart kunt verhuren. Oké Wonen is een ervaren en betrouwbare partner, zowel voor huur als verhuur van woningen in Rotterdam, bemiddeling bij aan- en verkoop van panden en voor andere diensten op het gebied van vastgoed. Wij kunnen ook alle werkzaamheden in verband met Vereniging van Eigenaren (VvE) verzorgen.

Een geschikte huurder voor uw woning

Het is belangrijk dat u uw woning verhuurt aan een betrouwbare partij. Oké Wonen kent de Rotterdamse markt en stemt vraag en aanbod gedegen op elkaar af. Wij kunnen voor een optimale presentatie van uw woning zorgen en een zorgvuldige screening van potentiele huurders behoort tot onze taken. Voor de verhuur van een woning of pand dient u aan richtlijnen te voldoen; dit voorkomt problemen en schept duidelijkheid voor beide partijen. De kans op misstanden wordt aanzienlijk verkleind als u voldoet aan de richtlijnen. U wilt immers geen wietkwekerij of safehouse van uw kostbare pand laten maken. Door een zorgvuldige keuze van de huurder heeft u ook minder kans op schades aan de woning of betalingsachterstanden van de huur.
Actiepunten en adviezen inzake woningverhuur aan derden:

  • Accepteer geen contante betalingen
  • Controleer de identiteit van de huurder
  • Vraag om bewijzen van het inkomen
  • Toezicht houden op de woning
  • Stel altijd een huurcontract op.

Oké Woning zorgt graag, samen met u voor een optimale verhuur van uw pand in Rotterdam. Wij bemiddelen zowel bij lange termijn verhuur als verhuur aan bijvoorbeeld expats. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Onderhoud verhuurde woning

Een woning die niet goed wordt onderhouden kan leiden tot slecht gedrag van de huurder. Immers, als u zelf het pand slecht onderhoudt dan straalt u daarmee uit dat het u niet veel kan schelen. Een goede verhuurder trekt goede huurders aan. Als u zelf niet over de mogelijkheid of tijd beschikt voor het onderhoud van uw verhuurde pand in Rotterdam dan kunnen wij u dit uit handen nemen. Oké Wonen beschikt over een uitgebreid netwerk in Rotterdam en omgeving. Wij kunnen het periodiek onderhoud verzorgen maar ook complete renovaties aan uw pand. Wij schakelen deskundige partijen in voor periodiek onderhoud aan bijvoorbeeld dakgoten, kozijnen en schilderwerk. Indien zich calamiteiten voordoen of er zijn binnen in de woning defecten dan kunnen wij er voor zorgen dat deze snel worden verholpen. Handig als u zelf geen tijd heeft of bijvoorbeeld in het buitenland verblijft.

Uw pand en de VvE

Als eigenaar van een appartement in Rotterdam bent u vaak verplicht deel te nemen aan de Vereniging van Eigenaren. Deze Vereniging neemt beslissingen en regelt zaken van algemeen belang voor alle eigenaren. Het gaat dan om gemeenschappelijke ruimtes zoals het trappenhuis, de eventuele lift, brievenboxen, galerijen, het gemeenschappelijk groen en gemeenschappelijke verzekeringen. Op regelmatige basis vinden vergaderingen plaats waarbij u aanwezig dient te zijn, uw stemrecht kunt uitoefenen en beslissingen worden genomen over onder meer de jaarlijkse bijdrage voor de VvE. Oké Wonen kan namens u uw belangen binnen de VvE vertegenwoordigen. Bezit u meerdere appartementen of wellicht een heel appartementencomplex dan kunnen wij u de gehele VvE-verplichtingen uit handen nemen. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Oké Wonen

Oké Wonen biedt een groot aantal diensten op het gebied van vastgoed in Rotterdam en omgeving. Oké Wonen is al sinds 1998 actief in Rotterdam en omgeving en is gespecialiseerd in woning verhuur, verkoop en woningbeheer. Ons klantenbestand bestaat uit beheerders, beleggers, vastgoedbedrijven en particulieren. Oké Wonen werkt sinds enige tijd samen met vastgoedbeheerder Mulder Beheer BV en door deze samenwerking hebben wij ons dienstenpakket kunnen verbreden zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of persoonlijk advies wilt, wij staan graag voor u klaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden inzake de verhuur van uw woning in Rotterdam of over onze andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@okewonen.nl of 010 – 217 9090