Uw makelaar in Rotterdam

Uw Vastgoed Onze Zorg is uw Makelaar in Rotterdam. Wij zijn uw specialist op het gebied van onroerend goed in Rotterdam en omgeving. Wij bieden tal van diensten op het gebied van onder meer aankoopbemiddeling, renovatie en verhuur. Ons volledige dienstenpakket ziet er als volgt uit:

  • Aankoopbemiddeling
  • Verkopen
  • Kopen
  • Huren
  • Verhuren
  • Vastgoed beheer
  • Renovatie
  • VVE management

Kopen en verkopen

Bij het aankopen of verkopen van onroerend goed komt veel kijken. De meeste mensen doen dit maar een enkele keer in hun leven. De hulp van een makelaar met verstand van zaken is dan heel plezierig én kan u veel geld besparen. Wij kennen de Rotterdamse markt als geen ander waardoor wij u van gedegen advies kunnen voorzien. Daarnaast kunnen wij de onderhandelingen met potentiele kopers/verkopers voor onze rekening nemen, verzorgen wij een professionele fotoreportage en kunnen wij panden taxeren. Tenslotte is het ook mogelijk uw woning aan Oké Wonen te verkopen, zonder bijkomende kosten en met de volledige zekerheid dat uw woning snel is verkocht.

Huren en verhuren

Bent u op zoek naar een geschikte huurwoning in Rotterdam of wilt u uw eigen pand verhuren dan kunnen wij u eveneens van dienst zijn. Wij hebben een groot en actueel aanbod van potentiële huurders en door onze jarenlange ervaring zijn we bekend met regelgevingen van de gemeente en kunnen wij u adviseren over de maximale huurprijs. Op de website is altijd het meest actuele aanbod te zien van de woningen die u via ons kunt huren maar het is zeker ook verstandig contact met ons op te nemen omdat wij niet alle woningen op de website hebben staan en ook precies weten welke woningen in de nabije toekomst vrij zullen komen.

Vastgoed beheer in Rotterdam

Uw vastgoed portefeuille is bij ons in goede handen. Wij bieden een groot aantal diensten op het gebied van vastgoed beheer. Zo verzorgen wij het incasseren van de huren, bewaken de huurbetalingen, ondernemen actie bij huurachterstand, maken puntentellingen, stellen inspectierapporten op en meer. Wij kunnen u desgewenst alles uit handen nemen met betrekking tot vastgoedbeheer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VvE beheer

Bent u op zoek naar een professional voor het beheren van Uw Vereniging van Eigenaren? Maak gebruik van de professionele diensten van Oké Wonen. Veel vrijwilligers vinden het beheer van de VvE te tijdrovend waardoor werkzaamheden niet of niet tijdig worden uitgevoerd. Wij kunnen u tal van diensten uit handen nemen waaronder het secretariaat administratief beheer en het financieel administratief beheer, het bouwkundig beheer en het meerjaren onderhoudsplan.