Huren in Rotterdam

Het wordt steeds lastiger: een woning huren in de grote steden in de Randstad. Oké Wonen Makelaardij helpt u graag bij het vinden van een geschikte huurwoning in Rotterdam. Wij hebben een actueel aanbod van beschikbare woningen in Rotterdam. Daarnaast weten wij welke woningen binnen afzienbare tijd beschikbaar komen voor verhuur. Oké Wonen Makelaardij is een specialist op het gebied van vastgoed in Rotterdam en omgeving en kan u adviseren over tal van zaken in verband met huurwoningen in Rotterdam.

Soorten huurwoningen Rotterdam

Rotterdam is een grote stad en biedt een ongekend aantal mogelijkheden als het gaat om het huren van een woning. Een woonhuis, een appartement, grote en kleine woningen met hoge en lagere huurprijzen. Wij zijn bekend met wet- en regelgeving, onder meer op het gebied van huurtoeslag en kunnen u hierin adviseren. Op onze website ziet u veel woningen die te huur zijn maar neem ook contact met ons op want niet alle woningen staan op de website. Daarnaast kunnen wij ook op zoek naar een geschikte huurwoning in Rotterdam. Een woning die past bij uw wensen en budget. Het is mogelijk om een huurwoning voor onbeperkte tijd te huren maar ook voor tijdelijke verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld als u een koopwoning gaat betrekken maar deze nog niet gereed is voor bewoning, of tijdens een verbouwing van uw woning.

Kopen, huren, verhuren in Rotterdam

Oké Wonen Makelaardij biedt een groot aantal diensten op het gebied van vastgoed in Rotterdam. Wij kunnen samen met u op zoek naar een geschikte huurwoning maar ook voor verhuur en koop/verkoop zit u bij ons goed. Wij kunnen nagaan of u wellicht beter uit bent met een koopwoning dan met een huurwoning en wat de mogelijkheden zijn. Wij verzorgen aankoopbemiddeling en verkoopbemiddeling en kopen ook zelf panden in Rotterdam aan. Heeft u een woning die u (tijdelijk) wilt verhuren? Wij beschikken over een groot aantal potentiele huurders voor uw pand. Verder verzorgen wij taxaties en onderhandelen we bij koop en verkoop van woningen. Tenslotte nemen wij eigenaren ook graag de werkzaamheden voor de VvE uit handen en kunnen wij u van dienst zijn bij renovaties van uw pand. In samenwerking met Mulder Beheer BV verzorgen wij diensten op het gebied van vastgoed: het innen van huren, het doen van huurmutaties, onderhoud van uw pand en het verrichten van inspecties.